Kézilabda: Gyimesi Kitti nyártól lila-fehérben folytatja

2021. március 18. 16:31 | behir

A Mosonmagyaróvár hivatalos oldalán közzétett közleményben jelentette be a klub, hogy a csapatot hosszú évek óta erősítő Gyimesi Kitti távozik és 2021 nyarától a Békéscsabai Előre NKSE színeiben folytatja pályafutását.

– Az igazság az, hogy hónapokat töprengtem a hogyan tovább kérdésén, hiszen hét éve vagyok Mosonmagyaróváron és tudjuk, hogy ez a szám mindig vízválasztó – mondta Gyimesi Kitti.

– Végül úgy döntöttem, hogy elfogadom a Békéscsaba ajánlatát és „hazamegyek”, hiszen így mindössze húsz percre leszek Csorvástól, az otthonomtól. A jelenlegi helyzetben felértékelődik ennek a jelentősége, nem tagadom, hogy ennek meghatározó szerepe volt az elhatározásomban. Nagyon szép éveket töltöttem Mosonmagyaróváron, emberi és szakmai oldalról is rengeteget kaptam, amit soha nem fogok elfelejteni. A klub most is marasztalt, igaz talán egy kicsit hamarabb is elkezdhettük volna a tárgyalásokat, mert én már nem ragaszkodtam a szerződésemben lévő opciós egy évhez. Békéscsaba egy új kihívás lesz a számomra, abban az esetben is, ha jövőre a másodosztályban fog játszani az Előre. Ezért nem is gondolom visszalépésnek ezt a játékban, mert érzem azt, hogy szükségem van most a váltásra – részletezte a váltást az idei szezonban 2 találatot jegyző átlövő. 

Forrás: mkcse.hu

További programok »

FEL