Kézilabda: Farkas József váltja Papp Bálintot a csabai kispadon

2023. május 8. 17:41 | Kovács Dávid

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE vezetése és Papp Bálint vezetőedző a szombati, Kisvárda elleni hazai vereséget követően értékelték a kialakult helyzetet, és a felek arra a döntésre jutottak, hogy közös megegyezéssel felbontják a szakember szerződését – jelentette be a csabai klub közösségi oldalán.

A klubvezetés a bajnokságból hátralévő három mérkőzésre Farkas Józsefet bízta meg a vezetőedzői teendők ellátásával, aki eddig a másodosztályú algyői női csapat kispadján ült.

 

Farkas József (Korábbi fotó: SZKKA)

Farkas József (Fotó: SZKKA)

 

A szakember korábban másodedzőként dolgozott az élvonalban Szegeden, Kecskeméten és Szombathelyen, az elmúlt idényben pedig a negyedik helyig vezette a másodosztályú bajnokságban az újonc algyői együttest. Farkas József megbízatása kizárólag az idényből hátra lévő háromtalálkozóra szól, a cél, hogy a csapat a vezetésével szerezze meg a biztos bennmaradáshoz szükséges pontokat.

Papp Bálint 2021 nyarán vette át az együttes irányítását, vezetésével a csapat bajnokként jutott vissza az első osztályba, ahol eddig 23 mérkőzésen 12 pontot szerzett.

A Békéscsabai Előre NKSE vezetése ezúton is megköszöni Papp Bálint közel két éves munkáját és további sikereket kíván szakmai pályafutásához – zárul a közlemény.

További programok »

Sport

FEL