Kézilabda: elmarad a férfiaknál az FTC-Orosháza mérkőzés a koronavírus miatt

2020. szeptember 12. 15:19 | behir

Pozitív koronavírus tesztek miatt három összecsapást is elhalasztanak a férfi kézilabda NB I 3. fordulójából – adta hírül az MKSZ.

Mint a szövetség hírlevelében olvasható, a szeptember 12-re (szombat) kiírt Komló–Tatabánya és FTC–Orosháza, valamint a szeptember 13-ára (vasárnap) tervezett Dabas–Eger találkozót is elhalasztják a harmadik fordulóból.

„A Dabas–Eger mérkőzés amiatt kerül későbbi időpontra, mert több egri kézilabdázó koronavírustesztje is pozitív eredményt hozott, korábban pedig az egriek a Komlóval játszottak, és a Baranya megyeieknél is tesztelést rendeltek el. A Komló–Eger találkozót követően Orosháza–Komló meccsre is sor került, emiatt az orosházi játékosok is tesztelésen esnek át” – áll az MKSZ közleményében.

Forrás: nso.hu

További programok »

Sport

Röplabda: újra pályán a csabai utánpótlás

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének döntése értelmében január 16-ától újra indítják a pandémia miatt szüneteltetett utánpótlás-bajnokságokat. Múlt hétvégén még csak három mérkőzést játszottak le, most pedig két nap alatt 140 találkozót rendeznek meg különböző korosztályokban.
2021. január 22. 18:51
FEL