Kézilabda: döntetlent játszott az Orosháza Eger ellen

2020. augusztus 6. 12:05 | Papp Ádám Sándor

Harmadik felkészülési mérkőzését vívta az Orosházi FKSE-LINAMAR férfi kézilabda csapata szerdán.

Kapkodva, sok hibával játszott az Orosháza az első félidőben. Az eladott labdák és kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, az Eger végig vezetett a játékrészben, volt amikor már négy góllal is, amelyet a szünetre a hazaiaknak sikerült megfelezniük.

A fordulás után már tapadt ellenfelére a hazai együttes. A félidő közepén a frissen csatasorba álló orosz légiós, Peskov révén az egyenlítés is sikerült, de a vezetés megszerzésére az 58. percig várni kellett. Ekkor Kiss kettős emberhátrányból talált be, majd Németh góljával kisvártatva már kettővel is vezetett a házigazda. Az előnyt azonban nem sikerült megőrizni, hiszen a lefújás előtti másodpercekben egyenlített a vendég gárda, így igazságos döntetlen született a küzdelmes edzőmérkőzésen.

Az Orosházi FKSE legközelebb pénteken 19 órától és szombaton 11 órától lép pályára, amikor a Telekom Veszprém U22-es gárdáját fogadja.

Ratko Djurkovic: – Az eddigi legnehezebb meccsünk volt, a felkészülés negyedik hetében járunk, mindenki fáradt. Kell még három-négy meccs, hogy formába lendüljünk.

 

Orosházi FKSE-LINAMAR – SBS-Eger 24-24 (12-14)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. Vezette: Rontó, Szanyi. Orosháza: Özmusul – Pásztor M. 1, Peskov 5, Ushal 4, Kancel, Tóth K. 1, Németh L. 2. Cs.: Majdán (kapus), Sakic 5, Kiss A. 2, Lele 2, Bella 2, Lászlai, Molnár G. Vezetőedző: Ratko Djurkovic. Az Eger legjobb dobói: Lezák 6, Schmid 5.
Kiállítások: 12, ill. 8 perc. Hétméteresek: 0, ill. 5/4.

Galéria

Forrás: ofkse.hu / behir.hu

További programok »

FEL