Kézilabda: Csütörtöktől felkészülési torna Békéscsabán

2020. augusztus 11. 10:32 | behir

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE ellenfele az NB I újonca, a Boglári Akadémia SZISE és az NB I/B-s Eszterházy SC Eger lesz.

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata augusztus 13. és 15. között rendezi meg a Bia-Sport felkészülési tornát, amelynek a Békéscsabai Evangélikus Gimnázium Sportcsarnoka ad otthont - írja a csabai klub közleménye.

A járványügyi szabályok betartása kiemelten fontos a csabai klub számára, ezért a szakhatóságokkal egyeztetve egy mérkőzésnapon 200 szurkoló lehet jelen a sportcsarnokban. Az augusztus 13-i és 15-i játéknapra egységesen 500 forintba kerülnek a jegyek, amelyek kedden 14 órától csütörtökön 11 óráig megvásárolhatók lesznek a Hetes Kft. Andrássy úti üzletében. A szervezők azt javasolják, hogy a helyszíni sorban állás elkerülése érdekében érdemes elővételben megvásárolni a belépőket, a pénztár a helyszínen egy órával a mérkőzések előtt nyit ki.

Az egyesület arra kéri a szurkolókat, hogy használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőket, és tartsák meg a lelátón a 1,5 méteres távolságot a szurkolótársaktól. A helyszínen büfé üzemel, azonban szeszes italt nem lehet vásárolni.

 

A torna programja a következő lesz:

2020. augusztus 13. 16,00 óra - Békéscsabai Előre NKSE - Boglári Akadémia SZISE
2020. augusztus 14. 15,00 óra - Boglári Akadémia SZISE - Eszterházy SC Eger
2020. augusztus 15. 11,00 óra - Békéscsabai Előre NKSE - Eszterházy SC Eger

 

További programok »

Sport

Röplabda: felkészülési tornán tesztel a BRSE

Felkészülési tornán vesz részt hétvégén a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda Sportegyesület felnőtt csapata Kaposváron. A csabai lányok a házigazda mellett a címvédő Vasas Óbuda együttese ellen tesztelhetnek a bajnoki szezon kezdete előtt.
2020. szeptember 17. 15:27
FEL