Kézilabda: Az alsóházi rangadón a Budörsnek sikerült pontot szereznie

2023. április 29. 19:58 | behir.hu

A közvetlen rivális Budaörs otthonában folytatta a női kézilabda NB I küzdelmeit a Békéscsabai Előre NKSE. A félidőben még a Csaba vezetett, azonban végül mégis a házigazda kerekedett felül.

A Békéscsabai Előre NKSE az elmúlt három mérkőzésén a bajnokság első három helyezettje ellen lépett pályára, mindhárom alkalommal az esélyesebb csapat győzelmével zárult a találkozó. Papp Bálint együttese számára kiemelten fontos összecsapással folytatódott tehát ma a bajnokság, ugyanis a közvetlen rivális Budaörs volt az ellenfél.

A találkozó tétje mindkét fél számára ugyanaz, volt: bebiztosítani a bennmaradást a legmagasabb osztályban. Hiszen a győztes  ha matematikailag még nem is, de gyakorlatilag már ott érezheti magát a következő szezon NB1-es mezőnyében. 

A mérkőzésen az első félidő a csabaiak győzelmével zárult (10:13), a második félidőt azonban a Budaörs vette jobban, így a végeredmény 25:20 lett. 

Az összesített tabellán így a Budörs 15 ponttal a 11. helyen áll, a Csaba 12 ponttal (a 7 pontos NEKA és a 6 pontos Érd csapatát megelőzve) a 12. helyen áll. 

További programok »

FEL