Kézilabda: A Ferencváros játékosai érkeznek a megyeszékhelyre

A szezon egyik legnehezebb meccsére készül a Békéscsabai Előre NKSE csapata. A lila-fehérek ugyanis szerdán este a tabella jelenleg 2. helyét elfoglaló, válogatott játékosokból álló FTC együttesét várja a csabai csarnokba.

Alig pár nap telt el az MTK elleni győzelem óta, máris a következő meccsre készülnek a csabai lányok. A lila-fehérek csapatkapitánya elmondta: az eddigi győztes meccsekből próbálnak felkészülni a szerdai mérkőzésre.

– Nagyon jó a hangulat most a csapatban. Egy elég kemény meccsen vagyunk túl, de jó szájízzel jöttünk el az MTK otthonából. Szerdán pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél kevesebb gól lőhessen a Fradi – fogalmazott Walfisch Mercédesz.

A csapat már elkezdte a felkészülést a hétközi meccsre. A játékosok tudják, hogy nem lesz könnyű dolguk a ferencvárosi játékosok ellen.

– Minden posztra válogatott játékosaik vannak, így nem tudok egy-egy játékost kiemelni. Mindenkire nagyon kell figyelnünk, bízom benne, hogy a védekezésünk stabil lesz és az egy jó alapot tud adni arra, hogy egy jó meccset tudjunk majd játszani velük – árulta el a csapat balszélső játékosa, Szarka Adrienn.

A csabai kézilabdás lányok szerda este 18 órakor lépnek pályára a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,