Két sofőrt is azért állítottak elő, mert részegen vezetett

2020. július 31. 11:27 | behir

Békéscsabán és Orosházán ittas járművezetés gyanúja, Gyulán pedig szabálysértés miatt történt rendőri intézkedés.

Békéscsabán, a Mokry utca és a Körösi utca kereszteződésében július 30-án 19 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A békéscsabai férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A rendőrök ezért előállították az autóst a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is igazolta azt, hogy ittasan vezetett. A rendőrkapitányságon a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a jogosítványát – számolt be róla a rendőrség.

Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök egy kisteherautó vezetőjét július 30-án 22 óra előtt néhány perccel, Orosházán, a Kossuth utcából. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A járművet vezető orosházi nő ellen ezért büntetőfeljelentést tettek a rendőrök.

Gyulán, egy lakóház elől július 30-án elloptak egy őrizetlenül hagyott, lezáratlan kerékpárt. A gyanú szerint egy 65 éves gyulai férfi követte el a lopást. Őt a történtek után néhány órával később elfogták a rendőrjárőrök. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a férfit szabálysértési őrizetbe vették és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

További programok »

FEL