Két hossz Bohus Ricsivel

Békéscsabán is csatlakoztak a Magyar Úszás Napjához.

A Magyar Úszó Szövetség kezdeményezéséhez Békéscsaba negyedik alkalommal csatlakozott. Ebben az évben is ingyenes volt a belépés Árpád fürdőbe szombat reggel 6 órától délelőtt 11 óráig.

A programok negyed 10-kor kezdődtek, az élménymedence elkülönített részében vízi vetélkedőt rendeznek a gyerekek számára, míg negyed 11-től vízilabdával is megismerhetnek a legkisebbek. A nap csúcspontjaként rendezték az „Ússz két hosszt Bohus Ricsivel!” elnevezésű programot, ahol a vállalkozó kedvűek együtt csobbanhattak a csabaiak tehetségével.

– Azért kezdtem el ezt a sportágat, hogy megtanuljak úszni, aztán láttam Ricsit a tévében és itt az Árpád fürdőben is, így már versenyszinten is foglalkozok ezzel a sporttal. Ugyan mindenkit megelőzött egy kicsit, de jó érzés volt vele együtt leúszni ezt a két hosszt –fogalmazott egy ifjú hölgy, Ancsin Zsófia.

Azok, akik együtt úsztak a kiváló sportolóval, közös fotót is készíthettek és aláírást is kérhettek az olimpikontól.

– Nagyon jó volt látni a fiatalabbakat és az idősebbeket is, hogy beugrottak velem erre a 100 méterre. Az úszás napja nagyon jó alkalom arra, hogy népszerűsítsük egy kicsit a sportot annak reményében, hogy még többen maradnak sportolóként az uszodában – fogalmazott Bohus Richárd.

A rendezvényen Kiss Tibor alpolgármester hangsúlyozta, szerencsére egy olyan sportágról van szó, ami nagyon sikeres hazánkban, itt egy könnyed, jó hangulatú, „vizes” napot szervezzenek a kilátogatóknak.
 

Megosztás:

Címke: , ,