Két baleset és két bűncselekmény gyanúja intézkedtek a rendőrök hétfőn

2021. május 11. 10:08 | behir.hu

Ittas sofőröknek is felelnie kellett a hét első napján.

Békés külterületén, a Békéscsaba felé vezető úton 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy előtte lassító személyautónak. A balesetben a hátul lévő autó utasa könnyebben megsérült – számolt be róla a rendőrség.

Dévaványán, 18 óra 30 perc körül egy rendőrautó kerékpárját toló gyalogost sodort el, a nő nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök hétfőn 20 óra 30 perc körül Szeghalmon. Egy személygépkocsi-vezetőnél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfit a rendőrök előállították, majd miután újabb két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békéscsabán, a Békési úton, egy italozó előtt 18 óra 15 perc körül egy férfi beült egy parkoló autóba és megpróbálta elindítani azt. A kocsi nem volt bezárva és az indítókulcs is a gyújtáskapcsolóban volt. A tulajdonos tetten érte a férfit és hívta a rendőrséget. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 40 éves mezőberényi férfit jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja.

További programok »

Kék hírek

FEL