Előzés közben ütközött egy autós Szeghalmon, súlyos sérülést szenvedett

2021. október 14. 11:05 | behir.hu

Baleset Szeghalmon és Dévaványán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Gyulán.

Békés megyében október 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget - írja a police.hu. Szeghalom külterületén, a 47-es számú főúton 18 óra körül egy személyautóval közlekedő férfi egy másik személygépkocsi előzésébe kezdett, de nem tudta a manővert szabályosan befejezni, mert egy autó jött vele szembe. Azért, hogy elkerülje a balesetet hirtelen jobbra kormányozott, összeütközött a vele azonos irányba haladó járművel, majd az útról lesodródott. A 26 éves férfit a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 

Súlyos sérüléssel járó baleset Szeghalom külterületén (Fotó: police.hu)

Súlyos sérüléssel járó baleset Szeghalom külterületén (Fotó: police.hu)

 

Fél órával később Dévaványán, a Hunyadi János utca és a Rákóczi utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze, a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 13-án 18 óra 15 perc körül Gyulán, egy bevásárlóközpont parkolójában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

 

További programok »

FEL