Két arany gyűrűt lopott el egy nő

2017. augusztus 15. 13:10 | behir

Elfogás Gyulán, Méhkeréken és Békéscsabán. Két aranygyűrűt lopott el egy nő 2017. augusztus 14-én 10 óra körül az egyik gyulai üzletből. A lopást kamera rögzítette. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a képek alapján felismerték és öt órával később elfogták…

Elfogás Gyulán, Méhkeréken és Békéscsabán.

Két aranygyűrűt lopott el egy nő 2017. augusztus 14-én 10 óra körül az egyik gyulai üzletből. A lopást kamera rögzítette. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a képek alapján felismerték és öt órával később elfogták a nőt. A szülei házában rejtette el az ellopott ékszereket, amelyeket a rendőrök lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A 35 éves gyulai nőt a rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2017. augusztus 14-én, 18 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy román férfit, aki ellen az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 29 éves M. Gabort a Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2017. augusztus 14-én, 19 óra 45 perc körül elfogtak egy férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 34 éves P. Szilárd a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Weisz Mór leszármazottai találkoztak a gyulai Weisz-villában

Weisz Mór leszármazottjainak családi találkozóját tartották meg az egykori Weisz-villában, a gyulai Béke sugárúton, júliust 14-én. A néhai gyulai kereskedő borméréssel kezdte, majd az első gyulai konyakgyár és pálinkafőzde is az ő nevéhez kötődik.
2019. július 15. 07:57
FEL