Ittas vezetés és kerékpárlopás miatt intézkedtek a rendőrök

2020. október 17. 10:41 | behir

Gyulán ittas járművezetés, Békéscsabán lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 16-án 0 óra 15 perc körül Gyulán, a Kossuth Lajos térnél - írja a police.hu. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A gyulai férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei október 16-án 23 óra 15 perc körül előállítottak egy lopással gyanúsítható férfit. A 30 éves békéscsabai férfi a gyanú szerint napokkal korábban elvitt egy kerékpártárolóban lezárt biciklit. A rendőrkapitányság nyomozói a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

 

Itthon

Kálmán Tibor: A turizmust Békés értékeire támaszkodva fejleszthetjük

Kálmán Tibor, Békés polgármestere a héten jelentette be a Békés Turisztikai és Szolgáltató Kft. megalakulásását, amely a város idegenforgalmi struktúráját hivatott fenntartani és fejleszteni. A polgármestert és a kft. ügyvezetőjét a békési turizmus jelenéről és jövőjéről kérdeztük.
15:22
FEL