Késsel támadt élettársára a csabai nő

2023. szeptember 6. 11:09 | behir.hu

Testi sértésig fajult veszekedés Békéscsabán, lopás Vésztőn és elfogás Sarkadon.

Békéscsabán, egy lakótelepi lakásban 2023. szeptember 5-én este egy férfi és egy nő összevesztek, majd a szóváltás dulakodásig fajult, és a nő egy késsel megsebesítette az élettársát. A férfi könnyű sérülést szenvedett, a Békéscsabai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. szeptember 5-én előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint előző nap Vésztőn, egy ház folyosójáról ellopott egy üres gázpalackot. A 30 éves férfi ellen büntetőeljárás indult, a gázpalackot a tulajdonos a rendőröktől visszakapta.

A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2023. szeptember 5-én délelőtt Sarkad külterületén igazoltattak egy férfit, akiről kiderült, hogy a Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt körözi. A nyírkátai férfit a Sarkadi Rendőrkapitányságon kihallgatták.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Termelői mézvásárral folytatódott a gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

Ezen a hétvégén rendezik Gyula legédesebb gasztronómiai eseményét, a tizennegyedik Méz- és Mézeskalács Fesztivált, amelyen a cukrászati különlegességek bemutatása mellett méhészeti kiállítással és vásárral várják az érdeklődőket. Immáron hagyomány, hogy a fesztivál második napján hirdetik ki az "Év Kiváló Magyar Méze" verseny győztesét.
17:21
FEL