Boltból lopott egy szarvasi férfi, de tetten érték

2019. augusztus 6. 12:29 | behir

A Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a férfit.

A szarvasi férfi több terméket, köztük alkoholos italokat próbált fizetés nélkül elvinni, de a bolt alkalmazottai tetten érték és rendőri intézkedést kértek - írja a police.hu. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 5-én előállítottak egy 25 éves férfit, akinek a Gyulai Rendőrkapitányság eltűnés miatt elrendelte a körözését. A férfit átadták a gyámjának.

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit fogtak el augusztus 5-én a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei. A 45 éves gyulai férfit, akinek a Gyulai Rendőrkapitányság rendelte el a körözését, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

További programok »

Itthon

A Magyar Kultúra Lovagja lett a szarvasi születésű Dobrotka Pál

Dobrotka Pál évtizedekig élt Békés megyében; a csabaiak leginkább a vendéglátás területéről ismerik. Közben egy jó másfél évtizede már könyvkiadóként is tevékenykedik. 2011 óta a szegedi központú Nemzeti Értékek Könyvkiadó egyik alapítója és vezetője.
2022. január 27. 16:44
FEL