Lopás miatt kell felelnie egy sarkadi és egy újkígyósi férfinak

2021. szeptember 21. 15:28 | behir.hu

Vésztőn ittas járművezetés gyanúja, Sarkadon és Újkígyóson lopás miatt történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember 20-án 11 óra 15 perc körül Vésztőn. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. A további légalkoholmérések is megerősítették azt, hogy az 55 éves vésztői férfi ittasan vezetett. A rendőrjárőrök ezért elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a police.hu.

Két barkácsgépet lopott ismerőse házából egy sarkadi férfi szeptember 19. és szeptember 20. között Sarkadon. Az épület bejárati ajtaját megrongálta, majd átkutatta a szobákat, onnan vitte el a gépeket. A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói a 27 éves férfit lopás elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

Szintén lopás miatt állítottak elő a rendőrök szeptember 20-án egy újkígyósi férfit. A gyanú szerint az 57 éves férfi előző éjszaka Újkígyóson, a Gyulai utcából elhozott egy lezárt kerékpárt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei kutatást tartottak nála és megtalálták az ellopott biciklit. A nyomozók lopás gyanúja miatt kihallgatták az újkígyósi férfit, a lefoglalt kétkerekűt pedig visszaadták a tulajdonosának.

További programok »

FEL