A megyében több helyszínen is intézkedtek a rendőrök

2020. május 27. 10:50 | behir

Ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán, lopás Körösladányban és garázdaság Sarkadon.

Békés megyében, május 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök május 26-án 18 óra körül, Békéscsaba Gerla városrészében, a Magvető utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, a nyilvántartásból pedig kiderült, hogy az okmány orvosi érvényességi ideje lejárt. A szabálysértés miatt a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

Körösladányban, egy Bartók Béla úti családi ház melléképületéből, május 26-án 21 óra 45 perc körül két férfi ellopott egy keverőtárcsás mosógépet és egy centrifugát. A házban lakó nő észrevette, hogy idegenek vannak a háza udvarán, és azonnal hívta a rendőrséget. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a helyszínen elfogták a két férfit, előállították őket és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

Sarkadon, a Szalontai úton, május 26-án 11 óra 15 perc körül egy nő berúgta egy üres üzlethelyiség kirakatát. A nőt a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt eljárás indult ellene - írja a police.hu.

 
 
 

További programok »

Kék hírek

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Július 5-én éjjel Sarkad külterületén egy afgán állampolgárt, Lőkösháza külterületén pedig két grúz állampolgárt tartóztattak fel a rendőrök. Egyikük sem tudta igazolni személyazonosságát és azt, hogy miért tartózkodik Magyarországon, ezért a rendőrök mindhárom férfit előállították a helyileg illetékes határrendészeti kirendeltségre .
11:13
FEL