Sarkadon garázdaság, Orosházán lopás miatt intézkedtek a rendőrök

2019. február 19. 11:38 | behir

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Körösladányban és folyamatban lévő bűnügyekben történt elfogások, kihallgatások.

Körösladányban, a Petőfi téren február 18-án 7 óra körül elesett egy kerékpáros. A 11 éves fiú 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei február 18-án előállítottak egy nőt, mert 2018 augusztusában Battonyán, a Fő utca és a Petőfi utca kereszteződéséből elvitt egy sebességkorlátozó táblát. A nő ellen közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Orosházán, február 18-án előállítottak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint két héttel korábban ellopott egy borjút egy orosházi tanyából. Az állat mellett a tejtermeléshez használt eszközöket, tejeskannát és sajtárt is vitt el. Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfit lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei február 18-án gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, aki február 15-én társaival megjelent egy sarkadi férfi házánál. Kiabáltak a férfinek, hogy menjen ki és megrongálták a háza ablakát. Miután a férfi kiment, szidalmazták és bántalmazták. A rendőrség az ügyben csoportos garázdaság miatt folytat büntetőeljárást.

 

Forrás: police.hu

FEL