Kedden este mindenkinek a Kórház utcában a helye!

A 2016. április 19-én (kedd) 20:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Vasas FC OTP Bank Liga 31. forduló bajnoki labdarúgó mérkőzés ingyenes lesz.

Tekintettel arra, hogy a 2016. április 19-én (kedd) 20:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Vasas FC OTP Bank Liga 31. forduló bajnoki labdarúgó mérkőzést a Békéscsaba 1912 Előre vezetősége, a szakmai stáb és csapatunk egyaránt kiemelt fontosságúnak tekinti, így az a döntés született, hogy a meccsre való bejutást mindenki számára INGYENESSÉ teszi!

A beléptető rendszer alkalmazása miatt technikai, helyre szóló, nulla forint értékű belépő váltása szükséges. Félreértés tehát ne essék, a jegyváltás a szokásos módon és formában zajlik ezúttal is – annyi különbséggel, hogy ezúttal nem kell a jegyekért fizetni!

A korábban, elővételben megváltott belépőket a mérkőzés után egy héten keresztül visszaváltjuk. A szezonbérletek természetesen erre a mérkőzésre is érvényesek, birtokosaiknak semmiféle egyéb igazolás beszerzésére nincs szükségük.

Mindenki előtt adott tehát a lehetőség, hogy a maga módján támogassa és elősegítse csapatunk győzelmét! Várunk mindenkit, aki csabai, aki teljes mellszélességgel ki szeretne és ki tud állni a srácok mellett. Ez most az a pillanat, amikor mindenkinek félre kell tennie mindenféle sérelmét, sértődöttségét és egyéb gondjait, mert a csapatnak egyformán, minden szurkolóra és érdeklődőre szüksége van! Mutassuk meg az országnak, hogy Békéscsaba, Békés megye képes és ki tud állni első osztályú együttese mellett és egységben, kéz a kézben képesek vagyunk legyőzni mindenféle akadályt!

Csapatunk szlogenje ez alkalommal mindent felül kell írjon, hiszen csak úgy győzhetünk és vívhatjuk ki a bennmaradást, ha Együtt Erősebbek vagyunk és leszünk!

Egy szó, mint száz: kedden este mindenkinek a Kórház utcában a helye!

forrás:1912elore.hu

Megosztás: