Tartós élelmiszercsomagokat osztottak a békéscsabai rászorulóknak

2019. december 16. 15:11 | Szilágyi Viktória

December 16-án, hétfő délután a Fövenyes utcai idősek klubjában vehettek át tartós élelmiszercsomagot nehéz sorsú emberek. A békéscsabai önkormányzat szociálpolitikai osztályának javaslatára választották ki azt a száz embert, akinek ezerötszáz forint értékben adták át a karácsonyi csomagokat a szervezők.

Békéscsaba polgármestere, Szarvas Péter minden évben az adventi időszakban szervez csomagosztást a saját jövedelméből, ezúttal a Hajrá Békéscsaba Egyesülettel összefogva. Ezúttal is tartós élelmiszerekkel kívántak hozzájárulni a rászoruló családok karácsonyi ünnepéhez.

– Az érintett személyek rászorultsági alapon lettek kiválasztva. Minden ilyen alkalommal gondolnunk kell azokra, akik nehéz sorsúak, akiknek segítségre van szükségük élelmiszer adománnyal vagy más módon. Az adventi időszak különösen alkalalmas erre – fogalmazott a városvezető. 

 

Galéria

További programok »

Itthon

Kihirdették a Kós Károly Országos Pedagógiai Verseny eredményeit

Idén ötvennégy csapat vett részt a békéscsabai Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola pedagógiai témában meghirdetett országos versenyén. A Kós Károly Országos Pedagógiai Versenyt idén második alkalommal szervezték meg, a pályázók a fogyatékossággal élők beilleszkedési lehetőségeit támogató módszereket vagy eszközöket találtak ki és mutattak be. A megmérettetés eredményhirdetését kedden délelőtt rendezték meg a Békéscsabai Szakképzési Centrumban.
18:17
FEL