Tartós élelmiszercsomagokat adományozott a Hajrá Békéscsaba Egyesület

2022. december 19. 17:44 | Vincze Attila

A karácsonyi ünnepek alkalmából 50 család számára osztott szét tartós élelmiszercsomagokat a Hajrá Békéscsaba Egyesület a Családsegítő és Gyermekjóléti Központban hétfőn.

Juhász István, a Hajrá Békéscsaba Egyesület frakcióvezetője elmondta, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a nehéz élethelyzetben lévő békéscsabai családok mindennapi gondjainak enyhítésére. A szervezet a karácsonyi ünnepek meghitt hangulatához az idei évben egy-egy tartós élelmiszercsomaggal járul hozzá. Mint ahogy a képviselő a behir.hu-nak kifejtette, az egyesület és Szarvas Péter polgármester személyesen biztosította azt a lehetőséget, hogy ötven család kaphasson a többek között száraz tésztából, konzervekből, édességekből álló adománycsomagokból. 

 

 

– Ez egy tartós élelmiszer adomány, ami hatezer forint körüli értékben nyújt támogatást a rászorulók részére, akiket a családsegítő központ rászorultsági fok szerint választott ki. Sokan megjelentek már ma személyesen, de többen csak a következő napokban veszik majd át az adományokat – fogalmazott. 

Juhász István hozzátette, hogy az élelmiszercsomagok egyik felét a Hajrá Békéscsaba Egyesület, a másik felét pedig Szarvas Péter polgármester finanszírozta. 

További programok »

Itthon

Második alkalommal rendeznek Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot Békésen

Június 3-án szombaton második alkalommal hívják életre a Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot a Dánfoki Üdülőközpontban. Az eseményen a vármegye önkormányzati tűzoltóságainak munkatársai mutatják be felszereléseiket és eszközeiket, továbbá a kilátogatók több látványos bemutatót tekinthetnek meg a helyszínen.
2023. május 30. 16:47
FEL