Kampányindítót tartott a Mindenki Magyarországa Mozgalom

2021. május 17. 13:31 | behir

A kormányváltás most kezdődik címmel kampánynyitót tartott Márki-Zay Péter szombaton Békéscsabán.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke és miniszterelnök-jelöltje bejelentette: Békéscsabán Stummer Jánost, Gyulán Mikóné Hirth Beátát támogatja a mozgalom az ellenzéki előválasztási kampányban. Márki-Zay Péter az eseményen egyebek mellett elmondta: a kérdés most nem a jobb- vagy a baloldal, ugyanis egyetlen út van: fölfelé.

A szombaton bejelentett két jelölttel meghaladta a negyvenet azok száma, akiket valamelyik ellenzéki párt indulójaként a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogat az előválasztáson. A mozgalom saját színeiben mintegy húsz jelölt méretteti meg magát az eddigi információk szerint. A következő hetekben több mint kéttucat újabb induló bejelentését tervezi a szervezet. A cél, hogy szinte mindegyik körzetben legyen MMM-es, vagy a mozgalom által támogatott jelölt az előválasztáson.

További programok »

Gyula

Klasszikusok dallamok csendülnek fel a legszebb magyar kastélyokban

Az elmúlt 10 évben közel negyven kastély és vár újult meg, hirdetve és megőrizve ezeréves múltunkat, szép és kalandos történelmünket. Nagyrészt ezekre a helyszínekre látogat el az EMMI kulturális államtitkárságának támogatásával Rákász Gergely orgonakoncert-sorozata.
2021. június 12. 18:00
FEL