Kamerázzák a vezetékeket

Áprilisban kezdődik a Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztése keretében megvalósult csatornaszakaszok garanciális felülvizsgálata.

Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztése projekt keretében megvalósult csatornaszakaszok garanciális felülvizsgálata kezdődik meg 2016. április hónapban, mely ütemezetten egész évben tart majd – tájékoztatta portálunkat Sztankó Ilona.

A garanciális felülvizsgálat során először a bekötővezetékek kamerázása fog megtörténni a telekhatáron belül, majd az utcában lévő gerincvezeték kamerázása történik. A kamerázási munkálatokat az üzemeltető Alföldvíz Zrt. fogja elvégezni. A kamerázás pontos időpontjáról az ingatlantulajdonosok értesítést kapnak.

A kamerázási munkálatok megkezdése előtt nagynyomású vízzel a csatorna tisztítására kerül sor, ezért kérik a Tisztelt Felhasználókat, hogy a telekhatáron belülre telepített tisztítónyílás fedelét a csatornamosatás következtében keletkező túlnyomás kiegyenlítése érdekében hagyják résnyire nyitva a munkálatok elvégzéséig az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Kérik a Tisztelt Ingatlantulajdonosok együttműködő segítségét a kamerázási munkálatok során, hogy az esetleges hibákat kiszűrjék és kijavítsák a garanciális időszakban, a jól működő szennyvízhálózat érdekében. 

Együttműködő segítségüket előre is köszönjük!

 

Megosztás:

Címke: