Kálmán Tibor: Felveszük a harcot az illegális szemétlerakókkal!

2021. május 8. 18:50 | D. Nagy Bence

Az önkormányzat a jövőben a feljelentés megtételét is vállalja.

 

– Szinte mindannyiunk lakóhelye, munkahelye körül megtalálhatók azok az illegális szemétlerakó helyek, melyek sajnos már-már megszokottá váltak városunkban. Mivel szakembereink, közterület fenntartóink nem lehetnek ott egyszerre az összes érintett területen, a lakosság segítségét is kérjük és várjuk az észlelésben. A jövőben az önkormányzat felvállalja az ezekkel kapcsolatos lépéseket, így akár a feljelentés megtételét is, amennyiben jelzést kapunk az érintett területekkel kapcsolatban – intézett felhívást a békési lakosokhoz Kálmán Tibor, a település polgármestere.

A városvezető arra kérte a lakosságot, hogy amennyiben illegális személtelhelyezést észlelnek, lehetőleg fényképpel jelezzék az önkormányzat felé, hogy kik és milyen járművel végzik a szállítás.

– Az önkormányzat számára az ilyen „szeméttelepek” felszámolása komoly többletköltséget jelent, amely más, fontos területekről von el forrásokat. Valamennyiünk érdeke tehát, hogy megtaláljuk az elkövetőket, akik az eddigi tapasztalatok szerint rendszeresen, vissza-visszatérve gyakorolják mindannyiunkra káros szokásukat – emelte ki Kálmán Tibor.

Forrás: Facebook/Kálmán Tibor - Hivatalos

További programok »

FEL