Jókai színház: A bérletet váltók minden előadást láthatnak majd

2022. november 5. 15:29 | Varga Diána

Bár a békéscsabai önkormányzat pénteki döntése értelmében a Jókai színház december végétől március végéig zárva tart, a bérleteseknek nem kell aggódniuk, az előadásokat megtartják.

A békéscsabai közgyűlés pénteken, soron kívüli ülésen döntött arról, hogy az energiaárak drasztikus növekedése miatt elsősorban a kulturális szektorban korlátozásokat rendel el – a részletekről itt írtunk. Számos intézmény ideiglenesen bezár vagy szűkített nyitva tartással üzemel tovább – ez alól a Békéscsabai Jókai Színház sem kivétel. 

A teátrum szombaton a közösségi oldalán jelezte, hogy ezekben a pillanatokban is dolgoznak a 2022-2023-as évad színpadi és háttérteendőinek újratervezésén, ugyanakkor jelezték, hogy azoknak, akik az egész évadra bérletet váltottak, nem kell lemondaniuk az előadásokról. Azokat ugyanis megtartják, de valószínűleg más időpontban. 

A színház munkatársai a posztban azt írják: a részletekről, az előadások időpontjainak átütemezéséről a szervezőiroda minden információt eljuttat majd a nézőkhöz. 

 

További programok »

Kultúra

Szombat este a gyulai Hídfőben mutatja be Moha új projektjét, a Z Moss Smith-t

Az Empty Story mellett a második, ezúttal a szóló vonalával lép a deszkákra szombaton 20 órakor, a gyulai Hídfőben Kovács Moha Zsolt. A csabai zenész 2018 óta készíti elő a saját projektjét, és most végre úgy érezte, itt az ideje, hogy bemutassa, ami a fiókban maradt. A koncertre két legjobb jóbarátja is el- és lekíséri.
2024. június 19. 12:56
FEL