Jó kezekbe került a Tankcsapda gitár!

2023. december 16. 18:26 | Such Tamás

A nyár folyamán halálosan megkéseltek egy békési boxedzőt. Az elhunyt barátai szeptemberben egy koncertfolyammal tisztelegtek az emléke előtte. A rockhangversenyre számos sztárt meghívtak, többek között a debreceni Tancsapda zenekart is. Ám Lukácsék akkor épp nem értek rá, viszont felajánlottak licitre egy oridzsi Lukács-Ibanez akusztikus gitárt. A hangszert a szombati csabagyöngyés bulijuk előtt adták át.

– A világ egyik legnagyobb és legboldogabb Tankcsapda rajongó vagyok – meséli a békéscsabai Pálvölgyiné Burai Alexandra. – Amikor dedikálták, Lukács Laci meg is kérdezte, hogy tudok-e gitározni, mire azt feleltem, én injekciózni szoktam, nem gitározni, ugyanis az egészségügyben dolgozom. A hangszernek, a többi Tankcsapda ereklye közt, nagyon jó helye lesz a vitrinben.

 

Lukács Laca szignózik – Fotó: Valkó Szabolcs

 

Járdán Niki, az egyik szervező hozzáteszi, Szandi nagyon szemfüles volt. Ugyanis éjfélig tartott a licit, és ő éjfél előtt kemény négy perccel licitált utolsónak, így jackpotot nyert vele.

 

Galéria

 

– Egyértelműen a legjobb helye lesz az Ibaneznek – teszi hozzá –, mert hatalmas Tancsapda rajongó. Nagyon büszke vagyok rá, és hatalmas gesztus volt Lukácséktól is, hogy ezt a gyönyörű szerzeményt a rendelkezésünkre bocsátották.

A bevétel az elhunyt elsőszülött gyermekének, Szabó Alexéknek ajánlják.

 

Démonok – Fotó: Such Tamás / behir.hu

További programok »

Kultúra

Felállították a Watteraui kaput a Gabonamúzeumban

Újabb munkaszakaszába érkezett a Békéscsabán zajló nemzetközi fafaragó tábor.  A Békés Megyei Népművészeti Egyesület alkotó táborában ezen a héten egy Watteraui kaput újítottak fel, amelyet az alkotók csütörtökön a Gabonamúzeumban lévő kapusoron helyeztek el.
2024. július 19. 18:09
FEL