Jó hír a Harry Potter rajongóknak

2016. február 13. 12:02 | behir.hu

Mégis lesz nyolcadik része a Harry Potter sorozatnak. A rajongók nem is számítottak erre, hiszen az író, J. K. Rowling a hetedik könyv megjelenését követően ígéretet tett arra, hogy nem folytatódik a varázslótanoncok története.

A napokban látott napvilágot a hír, hogy jön a gyerekek és felnőttek egyik kedvenc olvasmányának, a Harry Potter sorozatnak a következő része. Harry Potter és az elátkozott gyermek címmel jelenik meg idén júliusban a kalandregény legújabb kötete. A történet szerint a legutolsó könyv óta eltelt tizenkilenc év, a regény főhőse pedig a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik, ahol rengeteg munka vár a felnőtt varázslóra.

A folytatás az eddigi részeknek is jót fog tenni, és ismét kezükbe veszik a sorozat darabjait a rajongók. A Békés megyei Könyvtárbann mind a hét kötet várja az olvasóit, bár a könyvtárosok elmondása szerint, már egyre kevesebben keresik a regényt, ami az új rész megjelenésével valószínűleg változni fog.

A két részes színművet a Harry Potter-regényfolyam szerzője, J. K. Rowling írta Jack Thorne és John Tiffany közreműködésével. A színmű nyomtatásban az e-könyv-változattal együtt jelenik meg a Little, Brown Book Group kiadó gondozásában. A július 31-i bemutatón várhatóan kígyózni fognak a sorok, hiszen biztosan rengetegen szeretnék elsők közt kézbe venni a régen várt könyvet.

 

További programok »

FEL