Jelentős fejlesztések valósultak meg Békéscsabán, a Petőfi utcai udvarban

2017. július 22. 17:05 | Mikóczy Erika
Az elmúlt hetekben Békéscsabán, a Petőfi utcai udvarban jelentős fejlesztések valósultak meg, amelyek régóta fennálló lakossági igényeket elégítettek ki.
Mint azt Fülöp Csabától, a körzet önkormányzati képviselőjétől megtudtuk, a területen járólapokból mindösszesen 60 folyóméter új járda épült, amelyből 50 méter keresztülvezet az udvaron, jelentősen megkönnyítve a közlekedést, emellett egy 6 méteres szakasz létesítésével biztosítottá vált a Petőfi utca 4. szám melletti szeméttároló elérése, és 4 méter új út vezet a Petőfi utca 8. szám alól a parkolóhoz.
A Petőfi utca 4., 8. és 12. szám alatti társasházak elé 5 állásos kerékpártárolókat telepítettek, 8. számú ház mögötti területen 110 négyzetméteren teljes körű tereprendezést hajtottak végre, és behajtásgátló oszlopokat is kihelyeztek.
A megvalósult fejlesztések forrásául  a 6. számú választókerület célelőirányzata szolgált.

További programok »

Fejlesztéspolitika

Újabb nyertes megyei pályázatok, többlettámogatások

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) révén újabb közel 1,6 milliárd forint értékben 11 Békés megyei projektről hozott támogató döntést az irányító hatóság – tudatta Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke.
2020. január 21. 16:22
FEL