Javaslatokat várnak a Békéscsaba Ifjúságáért kitüntetés díjazottjára

2022. április 13. 14:32 | behir.hu

Az önkormányzat felhívása szerint a „Békéscsaba Ifjúságáért” kitüntetés a békéscsabai gyermek és ifjúsági korosztály fejlődését, problémáinak megoldását, kimagasló tehetségek gondozását, informális tanulását segítő, a gyermekek és fiatalok szabadidejének eltöltését értékteremtő módon szervező tevékenységét példamutatón, kivételesen magas színvonalon, lelkiismeretesen, eredményesen legalább öt éve folyamatosan végző magánszemélynek vagy közösségnek adományozható.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek: Békéscsaba város vezetői, önkormányzati képviselői; a nemzetiségi önkormányzatok; a közgyűlés ifjúsági ügyekkel foglalkozó bizottságának külsős tagjai; a diákpolgármester; a városban működő civil szervezetek, öntevékeny ifjúsági vagy kortárs segítő csoportok; a városi oktatási intézmények vezetői, fenntartói, az ágazathoz kapcsolódó munkahelyi kollektívái, nevelőtestületei, diákönkormányzatai, és szülői munkaközösségei.

 A javaslatnak tartalmaznia kell: az ajánlott személy vagy közösség pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység részletes ismertetését, méltatását.

Az adatvédelmi szabályok betartásának érdekében a javaslathoz mellékelni kell a javasolt személy által aláírt, a www.bekescsaba.hu honlap Csabai élet / Ifjúság menüpontjából letölthető adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot. Amennyiben a nyilatkozat nem kerül benyújtásra, a javaslat nem terjeszthető elő döntéshozatalra.

A kitüntetési javaslatokat 2022. május 31. (kedd) 16.00 óráig, papíralapon lehet eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Oktatási, Közművelődési és Sport Osztályához (5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.).

További információ a 66/886-761-es telefonszámon vagy a tokar@bekescsaba.hu e-mail címen kérhető.

További programok »

FEL