Izgalmas meccsre készülnek a csabai kézisek

Újabb hétközi rangadón vesznek részt a csabai kézilabdás lányok. A lila-fehér együttes a debreceni csapattal méri össze erejét, akik jelenleg a tabella 9. helyén állnak.

A csabai együttes két győzelem után újabb fontos meccsre készül a DVSC ellen. A beálló játékos szerint abban az esetben, ha odafigyelnek a védekezésre és koncentráltan játszanak, akkor van esély a hajdúsági csapat ellen.

– Nagyon örülünk az eddigi győzelmeinknek, de nincs még vége a bajnokságnak. Készülünk a következő mérkőzésre: minden posztra van két jó játékosuk, így a védekezésünk nagyon fontos lesz – mondta el az Eubility Group-Békéscsabai ENKSE beállója, Giricz Laura Gerda.

A lila-fehérek újra hazai közönség előtt lépnek pályára. A csapat egyik átlövője elárulta, hogy nagyon elszántan készülnek a szerdai mérkőzésre.

– Ha csapatként játszunk és ha minden egyes lány száz százalékosan odateszi magát a meccsen, akkor nyerni fogunk. Ha sok csabai szurkoló érkezik a csarnokba, akkor nagyon jó hangulat lesz, ezáltal nekünk is könnyebben megy a játék – fogalmazott a csapat átlövője, Jovana Kovačević.

A találkozó szerdán 18 órakor lesz a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Megosztás:

Címke: , , ,