Ittasan vezettek, nem úszták meg

2018. április 25. 12:01 | behir.hu

Baleset és bűncselekmény gyanúja miatt történtek előállítások.

Egy autó letért az útról és fának ütközött Gyulán, a Székely Aladár utcában április 24-én, 13 óra előtt néhány perccel. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittasan volt, könnyebben megsérült – írja a police.hu.

Sarkadon kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy férfinál ugyanezen a napon, a Kiss Áron utcában. A 21 éves gyulai fiatalembert előállították orvosi vizsgálatra, a növényi törmeléket pedig lefoglalták tőle. A Sarkadi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, a tőle lefoglalt anyagot a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit kedden 22 óra 30 perc körül Békéscsabán, az Illésházi utcából. Személygépkocsit vezetett és utasa is volt. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd büntető feljelentést tettek ellene. A rendőri intézkedéskor a vezetői engedélye nem volt nála, ezért szabálysértési eljárás is indul ellene.
 
 

További programok »

Gyula

Visszatérhetnek a fecskék a gyulai vasútállomás épületére

Visszatérhetnek a fecskék a gyulai vasútállomás épületére, a MÁV március 31-ig kialakítja a madarak fészkeléséhez szükséges feltételeket – számolt be róla hivatalos közösségi oldalán Görgényi Ernő (Fidesz–KDNP) polgármester.
2024. február 20. 18:37
FEL