Ittasan vezetett, falnak ütközött

2020. szeptember 17. 16:02 | behir

Több sört megivott az az autós, aki nekiütközött egy ház falának Medgyesegyházán. A baleset után elhajtott a helyszínről, de a rendőrök rövid idő alatt elfogták. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Ház falának ütközött egy személygépkocsi 2019. december 26-án 18 óra 45 perc körül Medgyesegyházán, a Wesselényi utcában. A jármű vezetője nem sérült meg, a baleset után elhajtott a helyszínről. A rendőrök a román állampolgárt a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták – írja a police.hu.

Az igazoltatásakor pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért mintavételre, orvosi vizsgálatra vitték, majd büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a vezetői engedélyét. A 46 éves férfi a gyanú szerint több sört megivott, mielőtt elindult az autóval, ezt az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye is alátámasztotta. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

További programok »

FEL