Nem volt jó ötlet ittasan és jogosítvány nélkül vezetni

2024. március 14. 12:24 | behir.hu

Gyulán ittas, Medgyesegyházán pedig engedély nélküli járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A gyanú szerint ittas volt az a férfi, aki március 13-án 19 óra 45 perc körül árokba hajtott autójával Gyulán, a Temesvári úton. A férfi a balesetben nem sérült meg, a történtek után kiszállt a kocsiból és elment. A bejelentés után a rendőrök a helyszín közelében megtalálták és intézkedés alá vonták. Kiderült, hogy a férfi alkoholt ivott vezetés előtt, ezért mintavételre kórházba vitték. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene – közölte pénteken délelőtt a rendőrség. 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei március 13-án 7 óra 45 perc körül egy tehergépkocsit vezető férfit ellenőriztek Medgyesegyházán a Szondy utcában. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfinak nincs érvényes vezető engedélye, soha nem is volt neki. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

További programok »

Gyula

Pénteken kezdődik a XII. Gyulai Végvári Napok programsorozata

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Gyulai Végvári Napokat hétvégén. A rendezvény célja, hogy emléket állítson annak az eseménynek, amikor a törökök elfoglalták a Gyulai Várat. Szombaton este 20 hagyományőrző csoport 250 hagyományőrzője idézi fel 1566-os ostromot egy látványos hadijátékon keresztül, majd vasárnap este a vár visszafoglalását is megtekinthetik az érdeklődők. Emellett a szervezők családi és színpadi programokkal is várják a látogatókat.
2024. július 22. 16:22
FEL