Ittasan motorozott, megsérült

2020. november 19. 09:14 | behir

Súlyos sérüléssel járó balesetet szenvedett Csanádapácán egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezteBalesetről értesítették 2020. szeptember 13-án, 18 óra 45 perc körül a rendőrséget Békés megyében.

Csanádapácán, a Bocskai utca és a Rákóczi utca kereszteződésében egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi letért az útról, majd nekiütközött egy jelzőtáblának és elesett. A balesetben a 44 éves csanádapácai férfi súlyosan megsérült.

A helyszínen végzett légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála, majd az igazságügyi szakértői vizsgálat is igazolta az ittas járművezetés gyanúját. Kihallgatásán a férfi nem tagadta, hogy vezetés előtt alkoholt fogyasztott, tömény szeszes italt és sört is ivott.

Az Orosházi Rendőrkapitányság ittas járművezetés bűntett elkövetésével gyanúsítja és az ügyének vizsgálatát befejezte. Emellett szabálysértés miatt is indult ellene eljárás, mert nincsen vezetői engedélye.  A büntetőeljárás iratait a rendőrség a napokban továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL