Négy baleset a megye útjain

2022. augusztus 6. 11:18 | behir.hu

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleseteknél és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében augusztus 5-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. Gyulán, a Szent István utcában 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba. Okányban, a Hunyadi utca és a Rákóczi utca kereszteződésében 11 óra 45 perc körül szintén autó ütközött biciklissel. A balesetben utóbbi jármű vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Negyedórával később Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Andrássy út találkozásánál egy tehergépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy busznak. Nem ütköztek össze, de a busz sofőrjének vészfékeznie kellett, eközben egy utas elesett a járművön és könnyebben megsérült. Orosházán, a Csengeri utca és a Vásárhelyi utca kereszteződésében 19 óra 30 perc körül egy autós hagyta figyelmen kívül az elsőbbségadási táblát, kihajtott egy motoros elé, aki azért, hogy kitérjen a személygépkocsi útjából, elrántotta a kormányt és elcsúszott a járművel. Sérülései nem súlyosak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök augusztus 5-én 20 óra 30 perc körül Kondoroson, a Hősök útján. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A kondorosi férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szarvasi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

További programok »

Itthon

Másodjára is megrendezték a Diáksport Napot a Vízműben

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium Jókai immár másodjára szervezett diáksport napot a megye székhelyhez tartozó kollégisták számára. A 8 városi kollégium csapata a tavalyi évhez hasonlóan 7 különböző sportágban száll szembe egymással.
17:20
FEL