Hatan sérültek meg a hármas karambolban Békés és Csaba között

2022. július 9. 09:22 | behir.hu

Három közlekedési baleset és egy ittasan, eltiltás hatálya alatt vezető férfi előállítása.

Békés megyében július 8-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. Szeghalmon, a Szeleskert, Újtelep utca és a Kinizsi utca kereszteződésében 5 óra 20 perckor egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy neki jobbról, segédmotoros kerékpárral érkező férfinek. Nem ütköztek össze, de a motoros elesett és könnyebben megsérült. A Békés és Békéscsaba közötti úton, Békés külterületén 6 óra 45 perc körül egy Békés felé tartó személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba és összeütközött egy neki szemből érkező autóval. Az utóbbi autó árokba borult, a szabálytalan gépkocsi pedig sodródni kezdett, összeütközött még egy Békés felől érkező kocsival, majd az árokban állt meg. A balesetben hatan sérültek meg, hárman súlyos és hárman könnyű sérüléseket szenvedtek.

 

Hármas karambol történt Békés és Békéscsaba között (Fotó: police.hu)

Hármas karambol történt Békés és Békéscsaba között (Fotó: police.hu)

 

Mezőberényben, a Madách utcában 18 óra körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott, letért az útról, nekiment egy parkoló autónak, majd elesett. A férfi súlyosan megsérült.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert gépi meghajtású elektromos kerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy korábban a Battonyai Járásbíróság ittasság miatt 2022. október 21-éig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök 2022. július 8-án délelőtt fél 9 után néhány perccel igazoltatták Battonyán, a Somogyi utcán. A szonda ezúttal is alkoholfogyasztást jelzett nála. Miután előállították, ittas járművezetés gyanúja és járművezetés eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt is eljárás indult ellene.

 

További programok »

FEL