Ittas járművezetés és közokirat-hamisítás miatt intézkedtek a rendőrök

2019. augusztus 29. 11:34 | behir

Ittas járművezetés gyanúja Békésszentandrás külterületén, közokirat-hamisítás a gyulai határátkelőn.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 28-án 1 óra 45 perc körül, Békésszentandrás külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrjárőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a gyomaendrődi férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a határrendészek 2019. augusztus 28-án 11 óra körül Gyulán, a közúti határátkelőhelyen. Egy kilépésre jelentkező román állampolgárságú férfi vezetői engedélyéről megállapították, hogy hamisítvány. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Forrás: police.hu

 
 

 

 

További programok »

Itthon

Az égből nézett szét az első látogató a kolbászfesztiválon

Már hagyomány, hogy Horváth László az első, légi látogatója a Csabai Kolbászfesztiválnak. Így volt ez most is, a békési villanyszerelő mester, sárkányrepülő pilóta és amatőr légi fotós sok mindent látott, amit a nagyközönség csütörtökön reggel 9 órától, a rendezvény kezdetétől láthat.
2019. október 23. 18:39
FEL