Ittas volt a férfi, úgy vitte két és fél éves gyermekét autóval

2019. augusztus 15. 13:39 | behir

Békés megyében egy férfi úgy vitte a két és fél éves kislányát autóval, hogy a közúti ellenőrzéskor az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békés megyében, a 47-es számú főúton, Szeghalom közelében, 2019. augusztus 14-én igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsit vezető férfit. Megszondáztatták, és a légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála. Az autóban utazott a férfi két és fél éves kislánya, akit biztonságba helyeztek, majd az apát előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. Az ott végzett két mérés eredménye is pozitív lett, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A történtek kapcsán a rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy az ittasság nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Ezért ismételten kérik a gépjárművezetőket, hogy ittasan ne vezessenek! Ne veszélyeztessék saját magukat, utasaikat és közlekedőpartnereiket!

További programok »

Itthon

Átadták a felújított Védőnői Centrumot

Kedden hivatalosan is átadták a Békéscsabai Egészségügyi Alapellátási Intézmény új védőnői centrumát. A békéscsabai védőnői szolgálat az egészségügyi alapellátás részeként végez egészségfejlesztést Békéscsaba közigazgatási területén.
17:07
FEL