Ittas járművezetés és kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

2020. június 14. 13:28 | behir

Dévaványán ittas járművezetés, Békéscsabán pedig kábítószer birtoklás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés szombaton.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök június 13-án délután fél 4 körül Dévaványán, a Kossuth Lajos utca és a Hunyadi János utca kereszteződésében – írja a police.hu. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 20 éves karácsondi férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békéscsabán, az Andrássy úton szombaton 21 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy személyautót. A járművet vezető férfi mellett kábítószer gyanúját keltő fehér port találtak, ezért előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A rendőrség a 21 éves eleki férfi ellen kábítószer birtoklás gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett és a lefoglalt fehér por kábítószer hatóanyag tartalmát pedig szakértővel vizsgáltatja meg.

 

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
19:04
FEL