Ismét nagy ugrálás a Csabagyöngyében

2019. február 9. 14:19 | Kugyelka-Zámbori Eszter

A nagy ugrálás – második felvonás címmel rendeztek családi programot a Csabagyöngye Kulturális Központban. Az Agóra terem megtelt kisgyermekes családokkal szombat délelőtt.

Az örökmozgó gyerekek alig tudtak választani a két óriás ugrálóvár, és a négy kisebb vár között. Sőt, a lelkes lurkók két trambulint is kipróbálhattak. A szervezők egy 13 méter hosszú, vonat alakú akadálypályát is felállítottak a kicsik és a nagyobbak örömére.

 

A 13 méters akadálypálya nagyon népszerű volt a gyerekek körében. Fotó forrás: behir.hu

A 13 méter hosszú akadálypálya nagyon népszerű volt a gyerekek körében (Fotó: behir.hu)

 

A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, hiszen egy 24 négyzetméteres bébihempergőt is kialakítottak, amelyen óriás plüssfigurák, párnák, valamint játékkonyha és mini csúszda várta a játszani vágyókat.

 

24 négyzetméteres baba hempergő várta a legkisebbeket. Fotó forrás: behir.hu

Egy 24 négyzetméteres bébihempergő várta a legkisebbeket (Fotó: behir.hu)

 

A nagy ugrálás elnevezésű rendezvény még szombat délután is várja a mozogni vágyó családokat 15 és 17 óra között.

 

További programok »

Itthon

Betörőbanda tagjait tartóztatta le a bíróság

A Gyulai Járási Ügyészség 3 rendbeli üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt kezdeményezte egy 17 éves büntetlen előéletű túrkevei fiú, egy 45 éves különös visszaesőnek minősülő túrkevei illetőségű, de gyomaendrődi tartózkodási helyű, valamint egy 36 éves többszörös és különös visszaeső mezőtúri férfi letartóztatását, akik számlájára több betörés írható.
14:31
FEL