Ismét beveszi Békéscsabát a Streetball Challenge Hungary

Idén 25. alkalommal rendezik meg Magyarország legnépszerűbb szabadtéri kosárlabda versenysorozatát: az OTP junior adidas Streetball Challenge. 

A Békéscsabai Kosárlabda Klub június 24-én, szombaton, 20. alkalommal rendezi meg az Utcai Kosárlabda Fesztivált Békéscsaba önkormányzatának támogatásával.

A Streetballnak ebben az évben a városháza előtti terület ad otthont, a Szent István téren 15 pályán pattog majd a labda. Az országos versenysorozat 4. állomása Békéscsaba, az utánpótlás korosztályokban az U-23 és a +23 illetve +35 korosztályokban mérhetik össze tudásukat a csapatok. Az MKOSZ az idén is átvállalja az U-11 KENGURU csapatok nevezési díját, tehát a KENGURU csapatok számára a részvétel a versenyen ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött – tehát az U-11 csapatoknak ugyanúgy kell hivatalosan nevezni a sporteseményre, mint a többi korosztályban.

A szervezők különböző kísérő programokkal – mint a sportághoz köthető, világhírű  Face Team akrobatikus kosárlabda bemutatója mellett, a Jamnastyx freestyler formáció szórakoztatja majd a közönséget igazi kosaras trükkökkel és látványelemekkel. A FitDance Center SE versenyzői és táncosai is fellépnek a rendezvényen, ezzel színesebbé teszik a programot nem csak a versenyzők, hanem a nagyközönség számára is.

A Streetballon találkozhatunk a Békés megyéből indult női „kosaras-legendákkal” is, a délelőtt folyamán KISS LENKE, WINTER ILONA és IVÁNYI DALMA (valamennyien több mint 200-szoros vagy közel kétszázszoros válogatottak) pályára lépnek majd és beszélgethetnek, játszhatnak velük a fiatal kosarasok.

 

 

Megosztás:

Címke: