Ismét 24 órás versfolyam Békéscsabán

Verseljünk együtt, mert az jó!

Verseljünk együtt, mert az jó! Verset olvasni, verset mondani, verset hallgatni jó. A költői szóban olyan erő van, ami nélkül nem létezhetünk, s ami mással nem is pótolható. A hagyományokhoz híven a Békéscsabai Jókai Színház A költészet napja alkalmából irodalmi fesztiválra hív minden verset szerető olvasót, alkotót, költőt, színművészt, színiiskolást.

Békéscsabán, az Ibsen-ház udvarán újra 24 órás versmondó és versolvasó fesztivál lesz. A program Békéscsabán április 10-én este 20.00 órakor indul, és másnap József Attila születésnapján, 20 órakor ér véget.

Közéleti személyiségek, politikusok, ügyvédek, művészek, de többek között élsportolók, alkalmi társulások, iskolások, óvodások is megállnak pár percre A költészet napján, és csatlakoznak a 24 órás versmaratonhoz a Jókai Színház Szalonjában.

Ez idő alatt minden jelentkező elmondhatja, felolvashatja egy-egy kedvenc versét, népszerű színművészek, alkotók és előadók társaságában. 

Egy-egy újabb óra, illetve félóra elkezdésére, azaz, azok első versének elmondására, neves közéleti személyiségeket kért fel a teátrum, akiket az adott versblokkban a saját baráti, társadalmi körükből érkező személyek követnek, de csatlakozhatnak az interneten keresztül, szabadon, Békéscsaba lakosai is hozzájuk. 

Megosztás: