Írókat, rendezőket, színészeket keres a Féling Színház!

2016. február 8. 11:34 | Varga Diána

Azok jelentkezését várják, akik elég kreativitást éreznek magukban ahhoz, hogy csatlakozzanak egy önfenntartó alkotóközösséghez. Írjuk a részleteket!

A Féling Színház létrehozza a SZIR-ÉN alkotóközösséget, amely meghallgatást hirdet drámaíróknak, színészeknek és rendezőknek. A cél az, hogy egy önfenntartó társulás jöjjön létre, ahol az alkotók és az előadók egymás ötleteire építve és reagálva hoznak létre színdarabokat. Steinwender Józseftől, a Féling Színház vezetőjétől megtudtuk: 3-4 írót keresnek, nagyjából ennyi rendezőt, a színészek jelentkezésére viszont nagyobb számban számítanak. Mint mondta, hosszútávon azt szeretnék elérni, hogy ne csak egy-egy darab erejéig álljon össze az alkotó- és előadógárda, hanem egy folyamatosan működő közösséget hoznának létre, mely heti rendszerességgel találkozna.

A meghallgatásra 15 és 35 év közöttieket várnak. A jelentkezők nem maradnak segítség nélkül, a szakmai koordinációban Zalán Tibor – drámaíró, költő, dramaturg, Fejes István – személyiségfejlesztő, önismereti-, csoportépítő tréner és Steinwender József – rendező, drámapedagógus vesz részt. Jelentkezni február 22-ig lehet a felingszinhaz@gmail.com e-mail címen.

FEL