Ingyen strandolhatnak az ovisok Békésen

2021. augusztus 10. 08:22 | Gyemendi Réka

Ingyen strandolási lehetőséget biztosított Békés városa a napközis ellátásban részesülő ovisoknak.

– Nagyon meleg nyarunk van, az elmúlt évekre ez annyira nem volt jellemző. Ezért arra gondoltunk, hogy okozunk egy kis örömöt a jelenleg is óvodában tartózkodó gyermekeknek és ingyen strandolási lehetőséget biztosítunk számukra a békési fürdő területén, ahol a gyermekmedencében pancsolhatnak, csúszdázhatnak – fogalmazott a Kálmán Tibor városvezető, hozzátéve, hogy az óvodák vezetői is nagyon örültek a lehetőségnek. 

A polgármester elmondta, hogy ez a lehetőség nem csak az önkormányzati fenntartású óvodáknak szól, hanem a város összes ovijának felajánlották, akik élnek is a felajánlással. Kálmán Tibor egy közelgő beruházásról is beszélt a 7.Tv stábjának.

 

Galéria

 

– Hétvégente az esetek többségében teltházzal üzemel a fürdő. A szabadidős központ a jól megszokott szolgáltatásaival várja a látogatókat: ilyen a kinti thermál-, a gyermek-, a beltéri és a gyógymedence, illetve a szaunák. Emellett pedig egy nagy fejlesztés előtt áll a komplexum: jelenleg éppen egy élménymedence tervezése zajlik, ami egy új színfoltja lesz a városnak. Ezen felül egy szálloda is épülni fog az uszoda területén. Ezzel a következő években egy nagyot lépünk előre, ami a szolgáltatásainkat illeti – ismertette terveiket a békési városvezető. 

Kálmán Tibor azt is kiemelte, hogy ha valaki nem a mesterséges medence híve, hanem természetes vízre vágyik, azok számára tökéletes kikapcsolódást nyújt a Dánfoki Üdülőközpont, ahol a pihenésre vágyók a Kettős-Körös vizét élvezhetik, a gyermekek számára pedig csúszda és ugrálóvár is megtalálható a helyszínen.  

 

További programok »

Itthon

FEL