Így lehet beiratkozni a csabai zeneiskolába a következő tanévre

2020. április 29. 14:47 | behir

A koronavírus-járvány miatt más lesz a jelentkezés menete.

Tekintettel a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban kialakult egészségügyi helyzetre, a Békéscsabai Bartók Béla Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola a 2020/2021. tanévre vonatkozó jelentkezését online formában teszi lehetővé – írja az intézmény.

A felvételi eljárásra (ritmusérzék, zenei hallás felmérése, egy-két dal eléneklése) augusztus végén, szeptember elején kerül sor, melyről előzetesen értesítik a szülőket.

Addig is azt kérik – a későbbi kapcsolatfelvétel elősegítése céljából  –, hogy május 4. és június 5. között töltsék ki az iskola honlapján található előzetes, online igényfelmérő felvételi űrlapot.

Az iskola a jelenlegi növendékek rövid hangszerbemutató videóit is ajánlja mindenki figyelmébe, melyeket szintén honlapjukon tekinthetnek meg!

További programok »

Oktatás

Számtalan karrierlehetőséget kínál a megújult felsőoktatás

A magyar egyetemek a világ felsőoktatási rangsoraiban jelentősen előre léptek az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően, a megújult felsőoktatás számtalan karrierlehetőséget kínál - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára Budapesten, a Városmajori Gimnázium végzős diákjainak tartott előadásában.
2022. január 25. 18:22
FEL