Áprilisban lehet beiratkozni a zeneiskolába

2019. március 20. 07:36 | behir

A Békéscsabai Bartók Béla Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola áprilisban két napon fogadja a beiratkozókat.

A békéscsabai zeneiskola április 11-én, csütörtökön 14 és 18 óra közt, illetve április 12-én, pénteken 14 és 18 óra közt várja azokat, akik be szeretnének iratkozni a 2019/2020-as tanévre.

A zenei előképzőt (csoportos foglalkozás) azoknak a gyermekeknek javasolják, akik a következő tanévben 1. vagy 2. osztályt kezdik az általános iskolában. 3. osztályos, illetve magasabb évfolyamra járó diákok is jelentkezhetnek, ők egyidejűleg kezdhetik meg szolfézs- és hangszeres tanulmányaikat.

A zeneóvodai beiratkozás szeptemberben lesz, ide elsősorban a 2019 szeptemberében nagycsoportot kezdő kisgyermekek jelentkezését várják. További részletekről tájékozódhatnak a zeneiskola hirdetőtáblájáról, az iskolatitkárnál (tel.: 66/321-161), továbbá a zeneiskola weboldalán.  

További programok »

Itthon

Opauszki Zoltán: Öt-hét éven belül akár szintet ugorhatunk a turizmusban

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület a közelmúltban tartotta közgyűlését a Szlovák Tájházban, ahol megtárgyalták Békéscsaba turizmusfejlesztési koncepcióját is. Az egyesület elnökével, Opauszki Zoltánnal erről, valamint a térségben rejlő turisztikai lehetőségekről beszélgetett a 7.Tv Csabai Forgatag című műsorában Csiffáry Zsuzsanna műsorvezető.
13:47
FEL