Idén az egyik legtrendibb melír a balayage

2017. június 17. 18:09 | Mikóczy Erika

A celebek többsége tökéletesen megfestett balayage frizurával jelennek meg a nyilvánosság előtt. Többek között ennek hatására is, hölgyek tucatjai kérik ezt a szolgáltatást.

Mi is az a balayage? Olyan szabadkézzel készített színátmenet, mely természetes hatást kelt. Az eljárás lényege, hogy fóliák nélkül úgynevezett melírlapáttal viszi fel a szakember az anyagot. A haj vége felől kezdve satírozó mozdulatokkal halad a tövek felé, így a hajtőnél a természetes hajszín megmarad, a hajvégek felé pedig fokozatosan világosodik. Ezzel a technikával a haj közepét, végét emeljük ki. A fény terjeszkedik, a „sötét eltüntet” elvén a haj hosszabbnak és dúsabbnak tűnik tőle.

Mivel több színnel elkészíthető szinte mindenkinek jól áll, csak figyelembe kell venni viselőjének személyiségét és színtípusát. A megfelelő világosítás után következik a tökéletes árnyalás. Lehet teljesen természetes hideg, semleges vagy akár meleg árnyalatú. Az idei nyár trendje viszont a színes balayage, ami lehet vörös, rozé, szürke vagy akár tengerkék színű is. Nagy előnye még, hogy nincs lenövés hatás, igy hónapokig is ápolt lesz a megjelenésünk. Fontos, hogy jól képzett szakemberhez forduljuk aki segít kiválasztani a hozzánk legjobban illő színösszeállítást, valamint figyelembe veszi hajunk egészségi állapotát is! Egy szép természetes balayage hatás eléréséhez professzionális termékekre és szakszerű eljárásra van szükség.

Szépülj a Lívia Fodrász- és Szépségszalonnal!

Békéscsaba, Wlassics sétány 5/4. Telefon: 66/445-216.

Békéscsaba, Bartók Béla út 19., fszt. 6. Telefon: 30/314-4826.

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Életmód

Az adategyeztetés október 31-ei határidejére hívja fel a figyelmet az MNB

Október 31-ig kell adataikat egyeztetniük azoknak a banki, biztosítói, nyugdíjpénztári ügyfeleknek, akiket erről szolgáltatójuk értesített; adategyeztetés hiányában novembertől a banki ügyfelek például nem kezdeményezhetnek új tranzakciót a számlájukon - hívta fel a figyelmet szerdai közleményében a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
07:52
FEL