Idén az egyik legtrendibb melír a balayage

2017. június 17. 18:09 | Mikóczy Erika

A celebek többsége tökéletesen megfestett balayage frizurával jelennek meg a nyilvánosság előtt. Többek között ennek hatására is, hölgyek tucatjai kérik ezt a szolgáltatást.

Mi is az a balayage? Olyan szabadkézzel készített színátmenet, mely természetes hatást kelt. Az eljárás lényege, hogy fóliák nélkül úgynevezett melírlapáttal viszi fel a szakember az anyagot. A haj vége felől kezdve satírozó mozdulatokkal halad a tövek felé, így a hajtőnél a természetes hajszín megmarad, a hajvégek felé pedig fokozatosan világosodik. Ezzel a technikával a haj közepét, végét emeljük ki. A fény terjeszkedik, a „sötét eltüntet” elvén a haj hosszabbnak és dúsabbnak tűnik tőle.

Mivel több színnel elkészíthető szinte mindenkinek jól áll, csak figyelembe kell venni viselőjének személyiségét és színtípusát. A megfelelő világosítás után következik a tökéletes árnyalás. Lehet teljesen természetes hideg, semleges vagy akár meleg árnyalatú. Az idei nyár trendje viszont a színes balayage, ami lehet vörös, rozé, szürke vagy akár tengerkék színű is. Nagy előnye még, hogy nincs lenövés hatás, igy hónapokig is ápolt lesz a megjelenésünk. Fontos, hogy jól képzett szakemberhez forduljuk aki segít kiválasztani a hozzánk legjobban illő színösszeállítást, valamint figyelembe veszi hajunk egészségi állapotát is! Egy szép természetes balayage hatás eléréséhez professzionális termékekre és szakszerű eljárásra van szükség.

Szépülj a Lívia Fodrász- és Szépségszalonnal!

Békéscsaba, Wlassics sétány 5/4. Telefon: 66/445-216.

Békéscsaba, Bartók Béla út 19., fszt. 6. Telefon: 30/314-4826.

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Életmód

Jéghideg vízbe merültek a tiltakozó anyukák - galériával

Rendhagyó akcióval hívták fel a figyelmet a Másállapotot a szülészetben! Mozgalom és a Békés Születés(é)ért Támogatókör aktivistái szombaton, Szanazugban. A kezdeményezés, amely a „Merüljünk, hogy a babákat ne merítsék” címet viseli, azért indult el, hogy a szülés utáni „aranyórát” az újszülöttek zavartalanul tölthessék édesanyjuk mellett.
16:40
FEL