Jótékonysági nyíltnapot rendeztek egy békéscsabai fodrászszalonban

2023. február 11. 13:43 | Hidvégi Dávid

A békéscsabai Lívia Fodrászszalon a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogatásának céljából szervezett jótékonysági nyílt napot szombaton. Az eseményen az adományért cserébe a szép frizurán kívül egy komplett csomaggal lepték meg a felajánlókat.

Recskiné Bunzel Lívia fodrászmester elmondta, hogy személyes érintettsége van, hiszen a nagyobbik fia koraszülött volt. Hozzátette: egy kolléganőjének a férje a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnál ápoló, így sokat mesélt a korai születésekről, ezért úgy döntöttek, hogy a következő jótékonysági akció részeként az alapítványt támogatják.

– Igyekeztünk úgy megszervezni a napot, hogy mindenki úgy érezze duplán megéri a dolog. Tanácsadás, hajápolás, hajvágás és egy kis vendéglátás várta az érdeklődőket – emelte ki. 

Hangsúlyozta: alapvetően úgy szervezték meg ezt a napot, hogy már előre tudják a vendégeik a támogatási lehetőséget, így ők is előre regisztrálhattak, hiszen a szolgálatás kifizetése ezúttal jótékony célokat szolgál.

– Akik még nem jártak nálunk nekik kicsit izgalmasabb a dolog, hiszen a fodrászatokban nem szokott elegendő idő lenni a konzultációra, tanácsadásra. Erre hegyeztük ki a mai napot. Egyértelműen azt látom, hogy ezt várják a vendégek, akik szeretnék, ha valaki megmondaná mi áll jól. A sok év alatt mindenki rájön, hogy mi áll jól neki, de várja a megerősítést és a biztatást vagy már unja az eddigi megjelenését és új ötletekre vágyik – zárta gondolatát a fodrászmester.

Az adománygyűjtő láda már egy hónapja ki volt helyezve a szalonban, így minden vendégnek lehetősége nyílt a támogatásra.

– Édesanyaként nagyon fontosnak tartom azt, hogy az életkezdés biztos terepen történjen egy kisgyermek számára. Líviáékhoz járok már évek óta, így akkor is a kezdeményezés mellé álltam volna, ha ezért cserébe nem kapok semmit – mondta az egyik vendég, Szlopóczki Dóra.

 

Galéria

További programok »

Itthon

A következő napokban is kora nyárias idő várható, sok napsütéssel

A következő napokban is kora nyárias idő várható sok napsütéssel, gomolyfelhőkkel és 25 Celsius-fok körüli maximumokkal. Kedden többfelé, a hét többi napján elszórtan lehet zápor, zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
16:43
FEL