Idegenben folytathatja pontszerzését az Előre NKSE

2018. szeptember 6. 13:11 | Szendi Rita

Győztes hazai bemutatkozás után már gőzerővel a következő bajnoki mérkőzésére készülnek a csabai kézilabdások. A csapat ezúttal idegenben lép pályára, ráadásul a keleti rangadón a Debrecen lesz az ellenfél.

 

 

A Békéscsabai Előre NKSE játékosai a hétvégi, Budaörssel szemben aratott kétgólos győzelem után feltöltődve várják a Debrecen elleni találkozót. A csapat kapusa elmondta: a hét elején még erőnléti edzésekkel készültek a pénteki meccsre.

– Nehezebb mérkőzéssel számolunk. A Debrecennek nagyon jó játékosai vannak, úgy támadásban és védekezésben, mint kapusposztokon. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez egy jó mérkőzés legyen – mondta el a csapat egyik kapusa, Balog Judit.

A Debrecen nem kezdte jól a bajnokságot, miután a nyáron külföldi világklasszis játékosokkal megerősített Siófoktól súlyos, tizenhétgólos vereséget szenvedett. Horváth Roland, a csabaiak vezetőedzője kiemelte, hogy együttese nagyon készül a péntek esti összecsapásra, amelyen nem lesz könnyű a pontszerzés.

– Megpróbáltuk kijavítani azokat a hibákat, amelyeket az előző mérkőzésen tapasztaltunk. Remélem, hogy pozitív meglepetést tudunk majd okozni és azon vagyunk, hogy onnan is két pontot hozzunk haza. Teljes gőzerővel készülünk a Debrecen ellen, mint ahogy minden csapat ellen – fogalmazott a vezetőedző, Horváth Roland.

A vezetőedző hozzátette: bízik abban, hogy népes csabai szurkolótábor kíséri el a csapatot a keleti rangadóra. A mérkőzést péntek este 18 órától játsszák Debrecenben, a Hódos Imre Sportcsarnokban.

FEL