Hátba szúrta élettársát

Veszekedés után hátba szúrta élettársát egy nő Orosházán. A férfi életveszélyes sérülést szenvedett, a nő ellen a rendőrség vádemelést javasol – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy orosházi nő ellen. A 44 éves R. Erika és élettársa 2017. október 8-án, 17 óra körül lakásukon összevesztek, majd a vita közben a nő egy késsel hátba szúrta a férfit. A férfi ezután elment otthonról és egy söröző pultosát kérte meg arra, hogy hívjon hozzá mentőt.

A nyomozás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy életveszélyes sérülést szenvedett. A nőt a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az ügyészség indítványára a Békéscsabai Járásbíróság 2017. október 11-én elrendelt. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 2018. január 19-én lezárt nyomozás iratait R. Erika ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

 

Megosztás:

Címke: , , , , , , , ,